Translate

Tuesday, June 9, 2009

Pe aripile vântului


Joi, 4 iunie 2009, cu începere de la 8 şi 30 de minute s-a derulat o acţiune inedită în peisajul activităţilor educative desfăşurate la gimnaziul nostru.

Editura CD Press (care publică lunar revista Terra Magazin ) a organizat o prezentare multimedia susţinută de exploratorul Alin Totorean, având ca subiect explorarea deşertului australian, în cadrul proiectului "Expediţiile Terra Magazin ".


Concepută ca o lecţie interactivă între elevi, cadre didactice şi explorator, prezentarea - însoţită de o bogată selecţie de fotografii- a reprezentat o oportunitate de a afla informaţii dintr-o regiune greu de explorat.

Evenimentul, coordonat la nivelul gimnaziului de d-ra institutor Crina Morariu , şi de d-l institutor Codruţ Morariu , s-a bucurat de o asistenţă numeroasă, constituită din elevii claselor I C , a II-a D ( înv. Maria Tătar ) , a IV-a C ( înv. Emilia Macarie ) şi a IV-a D .

La finalul expunerii au fost oferite diplome şi reviste elevilor şi cadrelor didactice remarcate pe parcursul activităţii , şi cu prilejul altor evenimente cu specific geografic derulate pe parcursul anului şcolar.

Despre această expediţie puteţi afla mai multe accesând linkul de mai jos

Expediţie în Australia

Alte expediţii