Translate

Tuesday, April 5, 2011

Cupa Hagi Danone 2011, 2-3 aprilie, Constanta

Reportaj ProTv 2 aprilie



Uneori, cuvintele sunt prea sarace pentru a descrie cu fidelitate starile sufletesti prin care trece un sportiv, in momentele de ascensiune si coborare pe treptele ierarhiei sportive, dar mai ales in acelea de depasire a momentelor de dezamagire si deceptie, cauzate de neatingerea obiectivelor dorite.

Un caracter adevarat , insa, va merge mai departe , pentru a-si dovedi,in primul rand lui insusi,ca esecul a fost doar o intamplare nefericita. Cu aceste ganduri am pornit ieri , in drumul spre casa , urcand pe Valea Prahovei, si lasand pe piscurile Caraimanului sperantele noastre,indreptate spre editiile urmatoare ale competitiilor interscolare.

Participarea si in acest an la Cupa Hagi Danone, in competitia rezervata scolilor,a fost incarcata de trairi intense,bucurii si sperante.  In fond, aceste sperante sunt indreptatite, avand in vedere ca sportivii lotului nostru sunt inscrisi acum in clasa a 3-a si a 4-a,lupta ducand-o impotriva reprezentativelor claselor a 5-a din scolile dobrogene.Printr-o pregatire temeinica, vor reusi sa treaca peste toate obstacolele ce li s-ar ivi in viitor, atingand performante superioare celor actuale. Daca anul acesta am ajuns la un pas de careul de asi al competitiei, intocmai ca nationala generatiei de aur , la mondialul american din 1994,despartindu-ne de semifinale doar loviturile de departajare, probabil , vor urma cativa ani de evolutie printre echipele din primele grupe valorice, asigurand,astfel, continuitatea in performanta.
Adăugaţi o legendă
Comandoul ardelean descins pe taramuri dobrogene a fost alcatuit din :
Alexandru Boroş -portar
Adrian Birou, Botond Pall , Marcel Chiorean , Sergiu Molonfălean -apărători
Dragoş Conţiu , Andrei Opincar , Sebastian Matei, Sebastian Ştefan -mijlocaşi
Emil Coroş, Bogdan Blaga,Raul Neag,David Sava,Darius Şimon-atacanţi .
Tin sa va multumesc ,din nou, pentru incurajarile si sprijinul oferit,care au facut ca,mica nebunie a participarii la Cupa Hagi Danone 2011, sa devina realitate pentru niste suflete de copil, aflate in cautarea afirmarii sinelui.

Ridicand capul sus,dupa ce l-am scuturat de amaraciunea infrangerii la loviturile de departajare,navigam mai departe pe apele involburate ale sportului romanesc,cautand, si pe mai departe taramul promis al Victoriei.