Translate

Tuesday, December 8, 2009

Din nou, campioni municipali

















Sâmbătă, 5 decembrie , în decorul sălii de sport a Gimnaziului Liviu Rebreanu din Tg Mureş , s-a desfăşurat spectacolul fazei municipale a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar pentru învăţămâmtul primar, ramura fotbal .

Pe ,,scenă " au evoluat , prin rotaţie , actorii celor 8 trupe care s-au prezentat la startul competiţiei . Prima serie a fost formată din echipele de la :
Şcoala generală nr.2 ,
Gimnaziul Mihai Viteazul,
Gimnaziul Romulus Guga şi
Gimnaziul Liviu Rebreanu

Seria a doua a cuprins loturile de la :
Şcoala generală nr.7 ,
Gimnaziul Dacia ,
Gimnaziul Serafim Duicu şi
Gimnaziul George Coşbuc.

Pe durata a 4 ore , am asistat la partide aprig disputate , în care , fiecare echipă a crezut în şansele ei de victorie , până în ultimele secunde ale timpului de joc .

Prima serie a fost câştigată de echipa Gimnaziului Liviu Rebreanu , ( pregătită de institutorul Gabriel Codruţ Morariu ) , iar seria a doua - de echipa Şcolii Generale nr.7

Cele două echipe şi-au disputat finala pentru desemnarea învingătoarei competiţiei . Ultima partidă a fost câştigată de echipa Gimnaziului Liviu Rebreanu cu scorul de 5-3 ( 2-2 ) .

În prag de sărbători de iarnă, când clinchetul clopoţeilor răzbate prin văzduh în aşteptarea fulgilor de nea , micii fotbalişti au început să scrie o nouă poveste minunată în jurul mingii , punând în aceasta gândurile lor de împlinire şi speranţele unui viitor strălucit .

Actorii acestei reprezentaţii de succes au fost :
*portari : Alex Bosa şi Paul Nicula
*fundaşi : Alexandru Barabas , Adrian Birou , Horaţiu Petrişor
*mijlocaşi : Andrei Bordaş , Răzvan Frandeş , Bogdan Blaga
*atacanţi : Raul Savu, Sebi Matei, Alexandru Boroş, Emil Coroş, Rareş Şuta

Mult succes şi la faza judeţeană !