Translate

Friday, May 22, 2009

Rezultatele concursului "Să ne cunoaştem patria"

Concursul geografic ,,Să ne cunoaştem patria" şi-a desemnat câştigătorii în după amiaza zilei de 21 mai.

Cei 21 de ,,drumeţi" au pornit în călătorie , trecând cu succes cele 10 probe ale competiţiei, dovedind însuşirea temeinică a conţinuturilor parcurse şi aplicarea acestora în contexte variate .

Abordarea noţiunilor de geografie privite din perspectiva textului literar, a problemelor de matematică,a istoriei, picturii ,abilităţilor practice şi jocurilor didactice i-a adus pe componenţii echipajelor în ipostazele trecerii de la rezolvarea individuală (utilizată intens în învăţământul clasic) la munca în echipă , folosită în învăţământul modern.



Întrecerea , unanim apreciată de elevii şi dascălii prezenţi , a fost câştigată de echipajul EXPLORATORII de la Gimnaziul Nicolae Bălcescu (institutor Amalia Moga) cu 100 de puncte acumulate.
Pe locul al doilea, acumulând 99 de puncte, s-a clasat echipa IEDERA de la Gimnaziul Liviu Rebreanu (institutor Crina Morariu ) şi TEMERARII de la Gimnaziul Nicolae Bălcescu (institutor Amalia Moga).
Pe treapta a treia, cu 96 de puncte acumulate , s-a situat FLOARE DE COLŢ , de la Gimnaziul Liviu Rebreanu (institutor Crina Morariu).

Menţiunea I a fost obţinută de AGROPOLIS , de la Gimnaziul Liviu Rebreanu (învăţător Alexandru Ferenţi ), menţiunea a II-a a revenit CIREŞARILOR de la Gimnaziul Liviu Rebreanu (învăţătoare Emilia Macarie), iar menţiunea a III-a a fost acordată echipajului MARIS de la Gimnaziul Liviu Rebreanu (învăţător Alexandru Ferenţi).

Toţi participanţii şi dascălii care i-au pregătit au fost răsplătiţi cu diplome şi premii constând în reviste cu bogat conţinut geografic.

Pagini de istorie